CHARMANT PAND ZOEKT AMBITIEZE CHEF / EIGENAAR
TONGEREN
Al twee generaties lang wordt hier ter hoogte van de Hasseltsesteenweg 435 te Tongeren een stukje Griekse geschiedenis geschreven. Het ontstaan van deze Griekse tempel heeft zelfs de nationale pers gehaald en is sindsdien verder uitgebloeid tot een succesvol restaurant. Maar nu is de tijd aangebroken om deze succesvolle fakkel over te dragen.

Het restaurant bevindt zich op het volledig gelijkvloerse gedeelte van het pand en strekt zich uit tot een prachtig groot zonneterras van maar liefst 300m2. Door de zuiderse inkleding van het terras, met centraal een gezellige loungebar en de constante aanwezigheid van de zon, waant de gast zich hier meteen in vakantiesfeer. Het tuinterras biedt plaats voor 150 couverts en is bovendien volledig afgescheiden door een volgroeide haag, waardoor men hier in alle rust kan genieten.

Het restaurant biedt momenteel plaats voor 62 couverts. Bij de inrichting ervan heeft men gekozen voor een open keuken, waardoor je op een krachtige manier de aandacht kan trekken van jouw gasten. Bovendien breng je met een open keuken een groter gevoel van vertrouwen over naar de klant.

In de zaal zijn alle tafeltjes gecentraliseerd rondom de bar, zodat je als uitbater vanuit één centraal punt in rechtstreeks contact staat met iedere klant en dus met gemak kan inspelen op de wensen iedere gast.

Met een ligging op de hoek van de Nieuwe Steenweg en dé verbindingsweg tussen Hasselt en Tongeren is ook de visibiliteit en bereikbaarheid  een voltreffer. Iedereen die Tongeren of Bilzen wil binnenrijden vanuit Hasselt, heeft zicht op het restaurant. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid aan beide zijden van het pand.

Het pand wordt gekenmerkt door een Grieks karakter (zuilen) dat met relatief weinig kosten kan worden verwijderd en omgebouwd tot een strak kader waarin elk restaurant zijn thuis vindt.

Op de bovenverdieping vinden we het woongedeelte terug, dat een aparte toegang heeft via een zijdelingse buitentrap. Het betreft een volledig gerenoveerd appartement met een bewoonbare oppervlakte van 80m2, ingedeeld met een woonkamer, een ingerichte keuken, een badkamer met douche, een apart toilet en twee slaapkamers. 

Kortom, dit charmant pand heeft alles in huis om jouw eigen stukje geschiedenis te schrijven. 

Ben jij die ambitieuze kok waarnaar dit pand op zoek is? Kom dan zeker eens een kijkje nemen en maak je droom waar. 

Ruimtelijke Ordening = Vastgoedinfo in aanvraag
prijs : 650 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer