IRIVER ASTELL & KERN AKT8IE IN EAR MONITORS NEW !
TIENEN
Iriver Astell & Kern AKT8IE. Ik accepteer uitwisseling met Sony xperia 1 ii, Samsung note 20, Samsung note20, Iphone, Huawei, Oppo, Motorola, Microsoft.

Gloednieuw in de doos verzegeld!

Houd niet van kabels, dus ik verkoop ze. Of in ruil voor een professionele RAID 8tb van Sony

ModelAK T8iETransducertype Dynamisch, moving-coil Werkingsprincipe gesloten Frequentierespons 8 - 48.000 Hz Impedantie 16 Ohm Totale harmonische vervorming <0,2% Belastbaarheid 10 mW Nominaal geluidsdrukniveau 109 dB SPL Geluidskoppeling naar het oor Intra-auditief Kabel Twee kabels: een voor gebalanceerd gebruik, een voor ongebalanceerd gebruik, een voor ongebalanceerd gebruik dubbelzijdig, afneembaar Connector MMCX bij oortelefoons
/ 3,5 mm 3-polige jackplug op ongebalanceerde kabel / 2,5 mm 4-polige jackplug op gebalanceerde kabel Gewicht zonder kabel 7 g per paar

Beyerdynamic + Astell & Kern
Het eerste high-end in-ear model met Tesla Technology in de AK T8iE van beyerdynamic in samenwerking met Astell & Kern.

De AK T8iE is vanaf nul ontwikkeld en ontworpen om een ​​superieure geluidservaring in het oor te bieden. De beste ingenieurs die akoestische referentiekoptelefoons ontwikkelden, zoals de T1 en AK T5p, ontwierpen ook de AK T8iE, een nieuwe mijlpaal in de Tesla-familie. De dynamische transducer met bewegende spoel biedt een extreem breed frequentiebereik met heldere bassen, goed gebalanceerde middentonen en kristalheldere hoge tonen.
Elke AK T8iE wordt in Duitsland met de hand gemaakt door bekwame medewerkers, die jarenlange ervaring hebben met het monteren van kleine elektronische componenten.
Elk onderdeel van de AK T8iE wordt meerdere keren getest en goedgekeurd voordat het onze assemblagelijn verlaat. Dit garandeert het hoogste kwaliteitsniveau en een lange levensduur van het product.
Tesla-technologie binnenin
AK T8iE
De Tesla-technologie in de AK T8iE staat voor een uitstekende luisterervaring.
Voor het eerst verscheen in 2009 met de referentiekoptelefoon de T1 en later de AK T5p, de Tesla in-ear is dramatisch geminiaturiseerd met dezelfde kenmerken van zijn grotere broers en zussen. Een extreem hoge magnetische fluxdichtheid binnen een ringmagneet zorgt voor een gebalanceerde, onvervormde, transparante en neutrale geluidsweergave.

Klinkt als een geïntegreerd geheel
In vergelijking met andere oortelefoons met Balanced Armature (BA) -technologie, is er geen aparte transducer voor bas-, midden- of hoge tonen. Dit voorkomt faseproblemen en het daaruit voortvloeiende verlies aan geluidskwaliteit. Van diepe bassen tot de hoogste hoge tonen, de AK T8iE klinkt als een geïntegreerd geheel. Bovendien is de efficiëntie van de Tesla-transducer zo hoog dat deze gemakkelijk kan worden aangepast
een 4-weg BA-systeem.
Anatomisch gevormd voor een perfecte pasvorm
Het concha-ontwerp waarbij de kabel naar achteren over het oor loopt, heeft verschillende voordelen. De in-ears zijn gemakkelijk in te brengen en vallen er niet uit omdat de kabel niet trekt. De ovaalvormige conchavormen zitten zeer comfortabel in de oorschelp zonder enige druk. Daarom werden verschillende gehoorgangen van mensen van over de hele wereld gemeten. Bovendien zorgen vijf verschillende maten anatomisch gevormde siliconen oordopjes en drie paar Comply ™ schuimrubberen oordopjes voor het perfecte oor voor elk oor.
prijs : 750 €
  stuur een berichtje