PAARD (3J OF OUDER) GEZOCHT OM ZADELMAK TE MAKEN
VRASENE
Voor de opleiding ZADELMAK MAKEN in juli 2021 (resp. 19 juli - 24 juli), zijn we nog op zoek naar paarden waarmee enkele van onze paardloze studenten (waaronder ikzelf) aan de slag kunnen. Jouw paard een goede basis meegeven? Een veilig rijpaard mee naar huis nemen? Dat kan! Je kan je paard na die week terug (kostenloos) meenemen naar huis OF hem/haar nog verder laten trainen (aan het normaal tarief van Legendary Stables te Nukerke/Maarkedal). Volledig VRIJBLIJVEND dus!
Meer info : https:legendarystables.be/opleidingen/zadelmak-maken-basis.html

De betrokken studenten (+ 21 jaar) hebben eigen (oudere) paarden in bezit & zijn al sinds hun jeugd actief in de paardensport. De bedoeling van de cursus is om hen van een correcte basisopleiding te voorzien voor onbeleerde paarden waarbij het dier en diens welzijn ten allen tijde voorop staan. Het zadelmak maken zal dus op de meest paardvriendelijke manier met de nodige rust & kennis van aanpak gebeuren. Maxine van Legendary Stables heeft intussen al wat jaren aan ervaring opgebouwd en wenst deze nu met haar leerlingen te delen.

Extra info over mezelf :
Ik ben 29 jaar, rijd sinds mijn 5j paard (vanaf mijn 7j voornamelijk dressuurwedstrijden) & ben woonachtig te Vrasene (omstreken Sint - Niklaas/Beveren). Ik volgde het afgelopen jaar reeds de jaaropleiding 'Gedragsproblemen & trauma's' bij Maxine van Legendary Stables. Echter ben ik zodanig gefascineerd geraakt door haar paardvriendelijke methodes in zowel de omgang met als in de opleiding van onze dierbare paarden dat ik ook haar cursus 'Zadelmak maken' wil volgen. Nu heb ik door omstandigheden geen paard beschikbaar & ben ik dus op zoek naar één of meerdere onbeleerde (jonge) paarden die een eerste, positieve ervaring zouden mogen opdoen met een ruiter.
Heb je een leuk paard staan en/of ben je geïnteresseerd om deze een weekje uit te lenen van 19/7 - 24/7? Contacteer me dan gerust voor meer informatie (via Whatsapp, bericht of telefoon) of neem alvast een kijkje op de website van Legendary Stables, waar je paard de beste zorgen krijgt.

Mvg, Lynn
: 0 €
  stuur een berichtje
  toon nummer