ZEER MOOIE SPEEDPEDELEC
KUURNE
Deze Upstreet 5 7.20 HS D1 is de ultieme combinatie tussen een sportieve stadsfiets en een comfortabele sportieve fiets. Deze hybride fiets heeft een sterk en betrouwbaar aluminium frame.

Dankzij ondersteuning zijn heuveltjes of bruggen geen enkel probleem, en dankzij de 28 inch wielen en bredere banden op de fiets zorgen die voor extra grip op de weg en  beter rijcomfort. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie en voorzien van een geveerde voorvork.Is uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT), hartritmesensor.

Deze E-speed 45km/h fiets is voorzien van een sterke en betrouwbare Panasonic 36 V motor met een 603 Wh accu. Dankzij de extra grote 3.5" kleurendisplay kan je gemakkelijk de ondersteuning instellen.

Bij een krachtige motor hoort ook een krachtige afmontage, daarom is de fiets uitgerust met speciaal voor e-speed fietsen ontworpen Magura MT4e hydraulische schijfremmen, die automatisch het remlicht activeren wanneer je al licht de remmen inknijpt.

Verder is de fiets voorzien van Enviolo TR Automatic Integrated versnellingen. Deze versnellingen zijn automatisch, je hoeft alleen te kiezen hoe hard je wilt trappen en de versnellingen doen de rest. Deze optie kan ook uitgeschakeld worden wanneer dit gewenst is.

De fiets is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Deze is namelijk voorzien van riemaandrijving (Gates Carbon Drive), wat minder onderhoud nodig heeft dan een normale kettingaandrijving en ook tot wel vier keer langer meegaat.
Nog extra heeft deze fiets ook een GPS (Komoot) die via bluetooth verbinding maakt met je GSM.
Framemaat: Medium (1,70m-1,80m).
 
prijs : 4200 €
  stuur een berichtje
  toon nummer