LOT VAN WERKENDE ONDERDELEN VOOR EEN HTC ONE M8S
ZWEVEZELE
Hierbij verkoop ik een lot van onderdelen die ik nog liggen heb, door tijdsgebrek om eraan te werken verkoop ik het
In de eerste plaats heb ik een smartphone waarvan de onderdelen nog zeker van pas kunnen komen. De HTC One M8s is een verbeterde versie van de gewone HTC One M8, waarbij de camera beter is.
Het scherm is niet gebroken en kan nog gebruikt worden (kost nieuw veel geld), de printplaat/moederbord WERKT OOK CORRECT! Deze is kost nieuw heel veel geld en is bijna nergens meer te vinden!

Anders zitten hier zo goed als alle onderdelen nog op, je kan die dus gebruiken. De cover zelf is nog in goede staat en niet (lees: heel weinig) bekrast. Hier zijn ook losse onderdelen zoals simkaart –en sd-kaart sleuven, vijzen, gedeelte laadnest, … die nog te gebruiken zijn.

Indien gewenst kan hierbij nog een originele doos met documentatie meeverkocht worden, en heb zelfs nog een DOT-view case liggen (origineel en zo goed als nieuw, tegen meerprijs)

Je kan altijd een bod uitbrengen, maar je moet niet afkomen met prijzen van 5 of 10 euro voor het geheel, deze zijn zeker meer waard dan dat!

Je mag ze apart aankopen maar liefst alles samen, indien je alles in 1 keer neemt kan ik dit zeker aan een interessante prijs laten gaan

Bel of sms 0484 129 817
mailen kan ook
  stuur een berichtje