HALFOPEN WONING TE KOOP MET ZUID GERICHTE TUIN EN 3 SLPK.
RUMBEKE
Halfopen woning te koop (met zonnepanelen + certificaten) gelegen in de Lekkensgoedwijk in het hartje van Rumbeke. De wijk is rustig en kindvriendelijk. In de buurt zijn tal van winkels en scholen gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar. Dit geldt ook voor de E403 en het nieuwe ziekenhuis.

De woning beschikt over een gezellig zuid gerichte afgewerkte tuin met ruim terras en beperkte inkijk. Tevens is er plaats om twee auto’s naast de woning te parkeren. Er is mogelijkheid om een carport te plaatsen (reeds vergund). Het ruime tuinhuis biedt tal van opbergmogelijkheden.

Door de zuid gerichte ligging van de woonst, is er zeker voldoende licht aanwezig. De leefruimte is open en beschikt over een goed uitgeruste keuken met aaneensluitend een berging. Verder zijn er twee slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping. De badkamer biedt voldoende ruimte en geeft een open gevoel.

Hiernaast is er ook een dressing of bureaukamer aanwezig. De zolder werd omgebouwd tot master bedroom. Deze is toegankelijk via een vaste trap vanuit de dressing/bureaukamer. De airconditioning zorgt voor verkoeling tijdens warme zomers. + Regenwaterput 10 000 liter
prijs : 312.500 €
  stuur een berichtje
  toon nummer