DUFFEL 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT TE HUUR
DUFFEL
Thuis komen doe je in dit instapklaar appartement te Duffel. Het unieke aan dit project is dat de appartementen in een groot huis zijn ondergebracht en je dus niet het gevoel hebt dat je in een drukke appartementsblok woont.

Appartement pas beschikbaar vanaf mei/ juni 2021 (afronden van de verbouwingen)

Via de inkomhal betreed je dit appartement, gelegen op het gelijkvloers.

De woonkamer is voorzien van een groot schuifraam/hoekraam dat veel lichtinval geeft en je ook toegang verschaft tot de aansluitende privé tuin. Aan de ruime woonkamer (33 m2) grenst de NIEUW geplaatste open keuken (6,5m2) voorzien van een vaatwasser, inductie vuur, dampkamp, oven, frigo en diepvries.

De hall (7,3 m2) geeft toegang tot het apart toilet, de VERNIEUWDE badkamer met douche en lavabo (4,2m2)(nog volop in opbouw, dus geen foto's)en de drie slaapkamers (13 m2 + 9 m2 + 7m2). Deze is net zoals de woonkamer voorzien van een tegelvloer die doorgetrokken is in heel het appartement (met uitzondering van de slaapkamers laminaat).
In de hall zijn er ook ingebouwde kasten voorzien.

De bergruimte (3,2 m2) naast de keuken met ook nog een rechtstreekse toegangsdeur biedt plaats aan een wasmachine en droogkast. Verder zijn er ingebouwde kasten aan de muur voorzien voor het opbergen van allerhande zaken.

Voor het appartementsgebouw is er inclusief een autostaanplaats voorzien. Ook net voorbij uw privé tuin is er een privé garage die kan worden afgesloten.
Garage geeft de mogelijkheid om een 1 wagen en fietsen te stallen of eventueel 2 kleinere wagens.

Het appartement heeft geen lift, elektrische verwarming, aparte meters (water en elektriciteit)

Totaal beschikbare oppervlakte
+-90 m2 appartement + tuin van +- 25m2 + staanplaats voor het gebouw en een prive afgesloten garage
huurprijs per maand : 900 € +50 €
  stuur een berichtje
  toon nummer