LUXUEUZE DUPLEX IN HARTJE VORSELAAR
VORSELAAR
Prachtig, BEN-afgewerkt appartement in hartje Vorselaar.  Dit volledig afgewerkt appartement bevindt zich op de eerste verdieping in centrum Vorselaar, nabij winkels, scholen, parkeerplaatsen, openbaar vervoer, ... De keuken en de woonkamer zijn 1 met veel lichtinval dankzij de grote ramen. Hier bevind zich ook een toilet en een berging.  Er is een volledig geïnstalleerde keuken met greeploze schuiven en kasten, inductiekookplaat, oven/ microgolfoven, koelkast inclusief vriezer en vaatwasser. Via een mooi afgewerkte houten trap ga je naar boven waar zich 2 grote slaapkamers en een badkamer bevinden. 

De badkamer is voorzien van een douche, badkamermeubel met spiegelpaneel een kolomkast en een toilet. Er zijn voorzieningen voor een wasmachine/ droogkast. Bovendien is de badkamer volledig betegeld met keramische wandtegels en is er een elektrische handdoekwarmer voorzien. 

De volledige woning is afgewerkt in volledig keramische tegels. De zonnekant is voorzien van screens ( zowel in de living als de slaapkamer ).
Voor het appartement is er een terras. Het appartement is volledig uitgerust met vloerverwarming en voorzien van de nieuwe normen, d.w.z E-peil van ongeveer 20  (voordelig voor je kadastraal inkomen), zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming. Om de energieprijzen te doen dalen is er geen gasvoorziening. Je hebt dus enkel je elektriciteitskosten.  Beperkte gemeenschappelijke kosten.  Parkeerplaats: verplichte carport bij aan te kopen 21.000 euro
prijs : 310 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer