UNIEK 2 SLAAPKAMER NIEUWBOUWAPPARTEMENT NABIJ CENTRUM PUTTE
PUTTE
Prachtig 2 slaapkamer nieuwbouwappartement met terras centraal gelegen nabij centrum Putte. Zeer gunstig gelegen voor woon-werk verkeer met een directe verbinding Putte/Mechelen alsook vlakbij verbindingsweg R6 die op zijn beurt connectie biedt met E19 (Antwerpen-Brussel).

Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Het appartement omvat: lichtrijke leefruimte met eetplaats en open keuken, badkamer met douche, 2 slaapkamers waarvan 1 toegang biedt tot het terras, apart toilet en berging/wasplaats.

Dit uniek appartement op toplocatie springt in het oog dankzij gebruik van duurzame hoogwaardige en kwalitatieve materialen, grote glaspartijen die zorgen voor veel lichtinval en unieke beleving, aangename open ruimtes, mogelijkheid tot gemeubeld huren en gezellig terras.

Huren van een autostaanplaats aan € 50/maand en gemeenschappelijke kosten aan €30/maand. Schitterend appartement dat absoluut de moeite waard is om te ontdekken. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.
huurprijs per maand : 790 €
  stuur een berichtje
  toon nummer