ZONNIG NIEUW APPARTEMENT SCHILDE, TURNHOUTSEBAAN 268
SCHILDE
Zonnig appartement, gelegen 2de verdieping, in nieuw gebouw met lift. Uitstekende ligging nabij winkels, openbaar vervoer, ... Appartement is voorzien van goede materialen en is degelijk afgewerkt.

Dit appartement omvat: inkomhal, gastentoilet, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, berging, woonkamer met open ingerichte keuken (AEG toestellen: koelkast met diepvriesvak, keramische kookplaat, dampkap, combi-oven).

Aansluitend aan de woonkamer is er een zonnig terras, met mooi open zicht op de achtertuin / parking. Aparte fietsenberging en vuilnisberging. Buiten autostaanplaats inbegrepen in de huurprijs. Deze is achteraan gelegen, en bereikbaar via doorrit die tevens met een automatische poort kan worden afgesloten met afstandbediening.

Appartement voldoet aan nieuwste normen :
- energiezuinig: driedubbele beglazing, geluidsarm
- volledig geschilderd
- videofoon
- verlichting met sensoren in traphal
- BRANDBEVEILIGING: automatisch rookluik, brandveilige inkomdeur, rookdedector
- overal keramische tegelvloer; keramisch parket in de slaapkamers
- verwarming op aardgas, thermostatische kranen, kamerthermostaat(programmeerbaar)
- ventilatie type D

Beschikbaar vanaf 1 maart 2021 of af te spreken. Huurprijs: € 860 + € 65 provisie gemeenschappelijke kosten (voor onderhoud en verbruik elektriciteit / water van de gem. delen + onderhoud lift). Voor meer info of aanvraag voor plaatsbezoek: aarzel niet contact op te nemen met mij op GSM 0486/675750. E-peil 37 - code 11039-G-DBA-2017021607.
huurprijs per maand : 860 €
  stuur een berichtje
  toon nummer