GEZELLIG APPARTEMENT CENTRUM LEOPOLDSBURG
LEOPOLDSBURG
Instapklaar appartement (95m²) met 2 slaapkamers in het centrum van Leopoldsburg, Onmiddellijk beschikbaar!

Verrassend ruime woning met veel natuurlijk licht, op de bovenste van 3 verdiepingen. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft het appartement ruim uitzicht. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, spoelbak, keramische kookplaat, oven en dampkap. Wat het apperterment extra aantrekkelijk maakt is de grote zolderruimte, ingericht in twee ruime kamers, die perfect dienst kunnen doen als hobby- of bergruimte of als extra slaap- of logeerkamer. Bij de woonst horen ook een gemeenschappelijke kelder en een ruime, achter het gebouw liggende, garage. Vooral dit laatste is een groot pluspunt voor appartementen gelegen in het centrum. Een ideale wonig dus voor een gezin met één of twee kinderen of met uitbreidingsplannen. Ook interessant voor investeerders en voor mensen die niet graag eng behuisd zijn.

Ook belangrijk: er zijn voor deze woning geen maandelijkse, gemeenschappelijke kosten en de elektriciteit is conform verklaard tot 2037.

Station, bushalte, winkels en scholen liggen op wandelafstand. Leopoldsburg heeft ook heel wat leuke bistrots en restaurantjes, een cultureel centrum met een mooie programmatie en biedt wandel- en sportgelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

Geïnteresseerd? Aarzel dan niet, maak een afspraak en kom kijken. U bent welkom!

Marc Missoorten
0485/21.33.54.
missoortenmarc@gmail.com
prijs : 164 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer