MOOIE PENTHOUSE !
ZOTTEGEM
Particuliere verkoop ! Prachtig gelegen penthouse/duplex-appartement met groot terras. Alle winkels, scholen, station, ziekenhuis, apotheker, sportcomplexen op wandelafstand te bereiken!

Op gelijkvloers mooie en ruime living met veel lichtinval, mooie grote uitgeruste keuken met Liebherr Vinidor wijnklimaatkast (178 fl) en aanpalende grote berging, verder op dit gelijkvloers bevinden zich een mooie slaapkamer met dressing en badkamer met ligbad en douche.

Via een moderne trap kom je op het verdiep met nog eens 2 slaapkamers, de masterbedroom is uitgerust met mooie ingebouwde kasten, het bureau bevind zich op de grote overloop, een 2de badkamer met ligbad en dubbele lavabo met ernaast nog eens een berging. Het is een half-open bebouwing waarvan het duplex-appartement in iedere kamer of rondom ramen heeft!


Verder is er een grote garage en nog eens een berging inbegrepen bij dit duplex-appartement. 2 WC's : 1 beneden en toegangkelijk voor rolstoelpatienten en 1 WC boven. Eiken parket in de living en 1ste slaapkamer en dressing op de gelijkvloers!Prachtig vergezicht vanop het zonnig terras! Prachtige spanplafond in de living!

Overal ledverlichting waardoor m'n hier een heel laag verbruik heeft, 85€/maand voor gas en electriciteit!2 stopcontacten zijn aanwezig in de garage!

3 slaapkamers (mogelijk 4)-2 badkamers-3 bergingen .

Iedere avond in de zomer geniet je hier van prachtige zonsondergangen!
Alle attesten aanwezig en op aanvraag kan ik meerdere foto's sturen aan geintresseerden !
prijs : 419 000 €
  stuur een berichtje