RUIME GEZELLIGE DUPLEX IN CENTRUM GENT
GENT
Een knusse, gezellige, maar toch erg ruime duplex in het centrum van Gent, nabij het Baudelopark, Portus Ganda en op wandelafstand van de winkelstraten en station Gent-Dampoort.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en telt zelf twee verdiepingen. Beide verdiepingen zijn 75 m2, dus in totaal is het 150 m2.
Er is ook een ruim dakterras met uitzicht op het water.

Er is een hal met genoeg ruimte voor een kapstok en een dressoir. De eerste kamer is de kleine slaapkamer, die ook ideaal dienst kan doen als dressing, kantoor, atelier of opbergruimte. Deze kamer is zo'n 12 m2 groot.

Als je in de gang de hoek om gaat heb je links de grote slaapkamer van 22 m2 groot en rechts de badkamer met een douche, wasmachine aansluiting, een ruime wastafel met lades en een toilet.

Recht vooruit in de gang is er een deur naar een halletje met trap en waar rechts de keuken zit van zo'n 10 m2. Deze keuken is gedeeltelijk geïnstalleerd en heeft uitzicht op het dakterras.

Als je de trap omhoog neemt kom je in de ruime woonkamer die zich in het dak bevindt. De balken aan de muur maken de ruimte heel gezellig en charmant. Overdag komt er veel licht naar binnen.

Het dakterras is zo'n 20 m2 en heeft de hele dag zon. Je hebt uitzicht op het water en op de Sint-Jorisbrug.
huurprijs per maand : 1050 €
  stuur een berichtje
  toon nummer