PENTHOUSE / LOFT / DAKAPPARTEMENT ZUID SPANJE
LA ENVIA
Luxueuze penthouse / dakappartement / loft in het zonnige zuiden van Spanje met prachtig zicht op zee en golfterein.Zonder binnendeuren, met veel lichtinval en zuidelijk gericht.
10de etage maar ook met directe toegang tot de woning van op de straatkant boven, zonder een voet te zetten in het gemeenschappelijk gedeelte. Dit maakt van deze uitzonderlijke woning een onafhankelijke plaats.

Ideaal als vaste woonst, huurwoning of vakantiewoning.
Op 3min van de autosnelweg en commercieel centrum (carrefour) en op 10min van het strand in Aguadulce, en op 15min van Roquetas de Mar,Almeria.
Garageplaats inbegrepen.

Volledig gemeubileerd (bespreekbaar) en instap klaar.
Woning 125m + terras 135m ( in 3 delen) met voorziening van water en elektriciteit . Volledig ingerichte keuken, Amerikaanse koelkast , grote inloopdouche, bad met hidromassage, achthoekig waterbed van 2.40m, ruime ingebouwde kasten, ontkalker, boiler van 200l, WIFI, wasmachine 9kg Electrolux , droogtrommel 9kg Electrolux, Airco en verwarming, gashaard Bodart en Gonay met afstandsbediening om uw ideale temperatuur te regelen, gemeenschappelijk zwembad, garageplaats.
Bouwjaar 2008.
Voor meer info en foto's, neem vrijblijvend contact op.
prijs : 239 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer