APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER HEVERLEE
HEVERLEE
Mooi en zonnig appartement gelegen op de derde verdieping, weg van de straat met uitzicht op een groene talud in een aangename en rustige omgeving.

Inkomhal met ingebouwde vestiairekast, wc en berging met aansluiting voor een wasmachine. Knusse woonkamer met halfopen keuken. Dubbele beglazing. Accumulatieverwarming. Eén slaapkamer met badkamer en suite (lavabo en bad met douchemogelijkheid).

Gezellig balkon op het zuid-oosten. Gemeenschappelijke tuin. Kelder in naastliggend gebouw. Gemeenschappelijke parkeerplaats voor wagens en fietsen langs het gebouw.

Uitstekend gelegen: dichtbij station Heverlee en bushalte, winkels, E40, E314, Leuven stad, Arenberg, Imec, bedrijfspark Haasrode.

Maximale bezetting: 2 personen. Huurovereenkomst hoofdverblijfplaats 9 jaar. Geen huisdieren. Niet binnen roken. Maandelijkse provisie gemeenschappelijke kosten en privé waterverbruik: 70 euro. Wij gebruiken de standaardinlichtingenfiche van woninghuur Vlaanderen voor kandidaat-huurders (personalia, burgerlijke staat, samenstelling gezin en financiële info). Vrij vanaf 1 november 2020. Geen immo.
huurprijs per maand : 725 €
  stuur een berichtje