HOEKAPPARTEMENT, PARKING, 2 KELDERS MET ZWEMBAD - NIEUWPOORT
NIEUWPOORT
Volledig gemeubileerd en instapklaar zuidgelegen hoekappartement met parking en twee kelders te koop in de statige residentie Neoportus. Dit op een bruisende locatie te Nieuwpoort Bad ter hoogte van het trampunt Ysermonde. De zichten van het appartement bevinden zich achteraan. Aan de overkant van de Albert I laan kom je via de westdiepweg bij de promenade aan de ijzer en havengeul waar de Paul Orbanpromenade je al wandelend en in korte tijd voert langs parken naar de zeedijk, het strand, de zee.

Dit voortreffelijk appartement met 2 slaapkamers, is waarlijk een streling voor het oog! Er zijn tal van troeven zoals een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met hyper geïnstalleerde keuken en keukeneiland. Tijdens de warmere periode van het jaar heeft u vanuit dezelfde ruimte toegang tot een zeer groot zuidgelegen hoekterras van bijna 10m2. Dit terras biedt zon vanaf de opgang tot ondergang. Zicht op zowel O, Z, W en N. Toegang tot dit terras via een schuifdeur.

Het appartement en haar aanhorigheden zijn uitermate met kwalitatieve vloer -en wandbekleding, conforme materialen afgewerkt. We stappen graag met U het appartement binnen en komen in de 6m lange inkomhal. Op de linkerkant vinden we een ingebouwde vestiairekast met glazen deuren. Via de eerste deur links treden we de 9m2 vierkante nachthal binnen met toegang tot slaapkamer 1, eigen doucheruimte, lavabo en toilet. Laten we stellen dat wanneer we de deur van deze nachthal sluiten we een volledig aparte private ruimte hebben waar voorbeeld ouders hun kinderen kunnen uitnodigen en de kroost daar hun aparte private ruimte hebben van 22m2. In deze nachthal kan gemakkelijk een extra cosy zithoek bij geplaatst worden, aanliggend dus slaap -en douchemogelijkheid voor minstens 2 personen.

Keren we terug naar de koningshal vinden we aanpalend aan de eerste slaapkamer de 2e slaapkamer in spiegelbeeld. Deze geeft uit op de badkamer met inloopdouche met lavabo, daarnaast een apart toilet.

De twee slaapsuites zijn afgewerkt met een imperiaal ameublement boven en naast het bed. Dit om de ruimte optimaal te benutten. De kastombouw telt meerdere kastdeuren. De bedden zijn tussen de kastombouw geplaatst. Met de kasten links, rechts en boven het bed hebben we in de slaapkamers genoeg ruimte voor alle kleding en nog wat extra bergruimte ook.
Wanneer we de woonkamer binnenkomen via het glazen portaal hebben we links van ons het salon met een drie -en tweezit , salontafel en tv. Verder de eetruimte met tafel en 6 stoelen, de geïnstalleerde keuken met ingebouwde toestellen als keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en diepvries, dampkap.

De residentie heeft een Schindler lift tot op het verdiep waar de binnenkooi volledig uitgewerkt werd in inox en translucide bedieningspaneel. De lift brengt U ook naar de -1 want het appartement heeft daaronder twee riante 3.5m hoge kelders liggen wat nog tal van mogelijkheden geeft voor stockering. In het verlengde de garage manoeuvreerruimte naar een met parkingbeugel afgeschermde private staanplaats voor uw wagen.

Vuilnisverwerking valt onder gemeenschappelijk beheer via de syndicus.
3 fietshaken hangen ter uwer beschikking.

Gemeenschappelijk gebruik van het verwarmde zwembad op nog geen 50 meter vogelvlucht van het appartement.

Recente building van 2005, ideaal als investering, tweede verblijf of vaste woonst!
prijs : informeer naar prijs
  stuur een berichtje
  toon nummer