GERENOVEERDE, GEZELLIGE WONING TE KOOP IN BOUTERSEM
BOUTERSEM
Ruime, gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers, gezellige leefruimte (keuken + living), charmante tuin met terras, bureau, 2 aparte WC's, 2 badkamers (een met inloopdouche (2010), een met ligbad), grote zolder en veel bergruimte (tuinhuis, wasplaats, kelder). De zolder is bereikbaar via een vaste trap.

Het huis werd sinds 1996 gerenoveerd, het dak werd in 2013 vernieuwd en geïsoleerd, waardoor het EPC nog gunstiger zal uitvallen dan vermeld (dateert van voor het nieuwe dak). De elektriciteit is conform. In 2015 werd een carport gezet. De woning is langs twee kanten toegankelijk, de carport bevindt zich in de Nieuwstraat, ideaal om langs hier de fietsen te plaatsen.

De voordeur is gelegen aan de Kerkomsesteenweg. De bouwmaterialen zorgen voor een goede isolatie (driedubbele beglazing, leefruimte aan de rustige Nieuwstraat,...)

Perfecte ligging nabij de oprit van de E40, op wandelafstand van lagere scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, Finse piste, winkels, banken, station van Vertrijk, ... Boutersem is een bruisende, groene gemeente en de woning ligt op fietsafstand van Leuven.
0032.477 60 44 26