COMMERCIëLE RUIMTE TE HUUR (WINKEL/KANTOOR) TE MELLE
MELLE
Prachtig gerenoveerde handelsruimte te Brusselsesteenweg in het hartje van Melle, op zichtlocatie van N9, vlot bereikbaar via R4 en vlakbij E17 en E40, dicht bij openbaar vervoer: 20 meter van de bushalte, 100 meter van het station van Melle en de gemeente Melle.

Binnen: grote inkomruimte die als kantoor, of handelszaak kan dienen. Er is een ruime droge kelder met toegang via een trapluik op de vloer die met vloertegels is gecamoufleerd. Achter de inkomruimte is er nog een ruime kamer met een toilet/badkamer en toegang tot een grote zonnige tuin.

Het pand is in 2019 gesplitst in twee entiteiten en grondig gerenoveerd: Volledig vernieuwde zolder, bekabeling, verwarming, vloeren, schrijnwerk, plafondwerk... Het plafond en de scheidingsmuren zijn gemetseld met brandwerend materiaal voor brandveiligheid. Ook aanwezigheid van rookmelders en brandblussers.
De winkelruimte staat in verbinding met het woongedeelte via een scheidingsdeur. In het woongedeelte is er op gelijkvloers een grote inkomhal met een toilet die mogelijks kan mee verhuurd worden.
huurprijs per maand : 1500 €
0032.498 49 98 20