HANDELSPAND MET UITSTRALING OP DE PERFECTE LOCATIE!
TONGEREN
Dit handelspand heeft voor een zelfstandige alle troeven in huis om er een succesvolle onderneming van te maken. Met een ligging op de hoek van de Nieuwe Steenweg en dé verbindingsweg tussen Hasselt en Tongeren is de visibiliteit en bereikbaarheid zeker een voltreffer. Iedereen die Tongeren of Bilzen wil binnenrijden vanuit Hasselt, heeft dit pand op zijn netvlies staan. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid langs beide zijden.

Het pand werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd en wordt momenteel ingedeeld met op het gelijkvloers het handelsgedeelte (155m²) en op de bovenverdieping het woongedeelte (80m²).

Het handelsgedeelte is uitgerust met een restaurantzaal waar plaats is voor 62 couverts en een knappe bar in het midden van de zaal. Daarnaast is er nog de open keuken met toegang tot het terras en de toiletten voor dames en heren. Het handelsgedeelte is ook volledig onderkelderd.

Buiten is er een prachtig groot zonneterras aanwezig van maar liefst 300m2 met centraal de gezellige loungebar. Het tuinterras biedt plaats voor minimaal 150 couverts en is bovendien volledig afgescheiden door een volgroeide haag, waardoor men hier in alle rust kan genieten.

Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een privatieve toegang langs de buitenzijde. Het appartement wordt ingedeeld met twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een apart toilet, en een woonkamer met daarop aansluitend de volledig uitgeruste keuken. De grote schuiframen in de woonkamer geven veel natuurlijk lichtinval en bieden toegang tot het dakterras. 

Het pand wordt gekenmerkt door een Grieks karakter (zuilen) dat met relatief weinig kosten kan worden verwijderd en omgebouwd tot een strak kader waarin elk handelspand zijn thuis vindt.

Ben jij van plan om jouw onderneming op de kaart te plaatsen, dan is dit zeker de locatie waar je moet zijn!
huurprijs per maand : 2750 €
  stuur een berichtje
  toon nummer