HANDELSPAND OP TOP-LOCATIE
TONGEREN
BETAAL EEN LAGERE AANKOOPPRIJS EN BESPAAR DE VERKOOPRECHTEN BIJ OVERNAME VAN DE BV!!

Ben je startende ondernemer of wil je jouw activiteiten uitbreiden, maar je weet nog niet waar? Laat deze TOP-locatie dan zeker niet aan jou voorbij gaan! Visibiliteit is namelijk één van de grootste troeven om door te groeien tot een succesvolle onderneming! 

Dit handelspand is voorzien van een mooie opvallende etalage waardoor het uitstekend gelegen is op de ring van Tongeren, op 200 meter van het centrum, en zo dus een voortreffelijke zichtbaarheid geniet. Tal van parkeergelegenheid voor de deur zorgt er dan weer voor dat de potentiële klant nooit veraf is. Dat maakt het pand dan ook weer ideaal voor een vrij beroep!

De netto-vloeroppervlakte van het pand bedraagt 154m² en biedt vele mogelijkheden. Vooraan vinden we de mooie winkelruimte terug die zowel via een voorste als een zijdelingse inkomdeur toegankelijk is. Achteraan werd een ruimte gecreëerd met voorziening van een kleine keuken. Voor de onderverdeling van het pand heeft men gewerkt met valse wanden, waardoor de volledige ruimte  perfect naar eigen inzichten kan ingedeeld worden.

Het handelspand maakt deel uit van Residentie Julianus, maar door zijn aparte inkomdeuren vormt het toch een afzonderlijk geheel, waardoor de gemeenschappelijke kosten ook beperkt blijven. 

Graag alle pluspunten nog even op een rijtje? 

- Instapklaar!
- Goede visibiliteit!
- Commerciële ligging!
- Parkeergelegenheid voor de deur!
- Geringe gemeenschappelijke kosten!

!!! ANDERE VOORWAARDEN BIJ OVERNAME VAN DE BV !!! 

Geef gerust even een seintje op 011/600 789 voor bijkomende info of surf naar onze website www.znk-windmolders.be 
prijs : 259 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer