EXLUSIEVE VILLA
NIJLEN
Schitterend afgewerkte villa.

Wie wil wonen in een ruime villa(700m² bewoonbaar) voorzien van alle luxe, beveiliging en technische snufjes gaat zich hier direct thuis voelen.

De villa heeft volgende indeling:
Ruime inkom, gastentoilet, keuken voorzien van alle mogelijke toestellen, eethoek, salon met prachtig zicht op de tuin, woonkamer, tv hoek, kantoorruimte met aparte ingang, 1st.badkamer met jaccuzi, inloopdouche, bad meubel en toilet, wasplaats, toilet en een dubbele inpandige garage.
Op de eerste verdieping heb je nog 3 ruime slaapkamers, 2 dressings en 2 badkamers.
Ook de kelder is volledig afgewerkt en onderverdeeld in meerdere kamers(Fitnesskamer, hobby kamer, voorraadkamer en technische ruimte.

Op het volledig omheinde perceel(4000m²) heb je in de zuid gelegen tuin een mooi aangelegde zwemvijver en een groot bijgebouw voorzien van 2 extra slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, kelder en voorzien van alle nutsvoorzieningen en een binnenzwembad.

Alle extra’s, te veel om hier allemaal op te noemen die deze woning te bieden heeft zowel binnen als buiten kan u best ter plaatse komen bekijken bijgestaan door een deskundige uitleg,
prijs : 1 225 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer