PRACHTIG, AUTHENTIEK GERENOVEERD HERENHUIS
BOOM
Deze prachtige gerenoveerde herenwoning vind je in de Groene Hofstraat, een zijstraat van de Grote Markt van Boom. Naar het Provinciaal Domein De Schorre en De Kaai kan je te voet!

Boom is centraal gelegen tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen, het station en de opstapplaats bus zijn vlakbij. Verschillende scholen, centrumwinkels, kinderopvang op wandelafstand resulteren in een mooie mobiscore van 9.1!

Je stapt de Groene Hofstraat 14 binnen in de statige hal, met prachtig trappen. Vervolgens een mooie tv hoek met moderne kasten op maat (Camber) over de hele woonkamer en een unieke visgraatvloer.
De leefkeuken is modern uitgerust en zeer licht door de prachtige lichtstraat. In de mooie, zeer rustige tuin is een groot terras aanwezig waar u kan genieten van elke voorjaarzon.

Via de hal met wc kom je in de kelder met tal van opslagmogelijkheden.

Op het eerste verdieping bevindt zich de zeer ruime badkamer met achteraan een wasplaats. Naast de Masterbedroom vind je er ook een kinderkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers.

Tenslotte is er nog een ruime zolder, handig als extra opbergruimte, maar met mogelijkheid tot bureau, sportkamer, slaapkamer...

Kom gerust deze authentieke woning bezoeken en wie weet, woont u binnenkort in dit prachtige pand in het centrum van Boom!

Afspraak maken? groenehofstraat14@gmail.com
prijs : 398 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer