ALLEENSTAAND HUIS IN MASSA MARITTIMA - TOSCANE
MASSA MARITTIMA
In prijs verlaagd - Alleenstaand rustiek huis op 2 niveau's met garage en overdekt terras. Het huis bestaat uit een woon/eetkamer met open haard op het gelijkvloers (20 m2) en een slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping (20 m2). Tevens een grote omverdekte terras, een kleine bergruimte en een garage/magazijn. De omheinde tuin is 1.000 m2 groot, verder is er nog ongeveer 1 hectare kastanjebos.
De woning ligt ongeveer 1 km van het centrum van Prata, een deelgemeente van Massa Marittima en ongeveer 30 min van de kust. Ref. 186PT

Italy House Hunting van Alba Toscana Immobiliare biedt Nederlandstalige bemiddeling bij de aankoop van je huis in Italie. Koop nu je droomhuis in Italië samen met een in Italie erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar.
Weet je niet welke regio best bij jou en je budget past? Doe de test op onze website nl.italyhousehunting.com We zijn ter beschikking voor meer informatie 0039-3922580259 Alba Toscana, uw Nederlandstalige makelaar in Italie of op nl.italyhousehunting.com.
prijs : 100 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer