CHARMANTE WONING TE TONGEREN
TONGEREN
Wie wil er nu niet komen wonen in het gezellige Koninksem of Keunsem om het op z’n Tongers te zeggen.  Met een warme bakker voor de deur en de scholen en winkels op fietsafstand, zijn jouw dagdagelijkse bezigheden nooit veraf.

We vinden er deze charmante woning terug op een mooi en zonnig perceel met een oppervlakte van  11 are. Op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer die voorzien is van een haardvuur en die aansluit op zowel de keuken als de inkomhal. Vanuit deze centrale inkomhal kunnen we naar alle andere vertrekken van de woning, zoals een eerste slaapkamer, een apart gastentoilet, de badkamer en de inpandige garage die werd omgetoverd tot een extra bewoonbare ruimte. Verder zijn er op de benedenverdieping nog twee extra kamers aanwezig. Aangezien deze nog om een gehele afwerking vragen, kan je de ruimtes nog volledig naar jouw hand zetten.

Om ons tot de bovenverdieping te brengen, werd er vanuit de inkomhal een nieuwe trap gestoken, dewelke ook nog enige afwerking behoeft. Eenmaal boven komen we uit op een overloop die ruim genoeg is om er een andere invulling aan te geven. Verder vinden we er de master bedroom terug en nog twee bijkomende slaapkamers. Interessant om weten is dat de gehele bovenverdieping zal voorzien worden van een witte grondlaag zodat je als koper nog alle opties open hebt.

Buiten is het dan weer heerlijk vertoeven in de volledig omheinde tuin die met z’n westelijke ligging ervoor zorgt dat je steeds de laatste zonnestralen kan meepikken. Maar ook als je liever de schaduw opzoekt, dan biedt het mooie overdekte terras soelaas. Tot slot vinden we achteraan op het perceel nog een zeer ruim tuinhuis terug, waar allerhande tuinmeubelen en/of tuinmaterialen kunnen gestockeerd worden.

Kortom, met wat extra liefde en aandacht heeft deze woning alles in huis om er jouw thuis van te maken.

Graag een bezichtiging? Neem dan gerust even contact op 011/600 789 of surf naar onze website www.znk-windmolders.be  

Ruimtelijke Ordening:
- Bouwvergunning = Ja
- Meest recente bestemming = Woongebied en Woonuitbreidingsgebied
- Dagvaarding en herstelvordering = Neen
- Voorkooprecht = Neen
- Verkavelingsvergunning = Ja
- Gedeeltelijk gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied

EPC = 227 kWh/m²
prijs : 319 0000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer