GEZINSWONING OP ZEER MOOI PERCEEL TE HOUTHALEN
HOUTHALEN
Op een uitgestrekt perceel van 9a64ca vinden we deze op te knappen woning terug vervuld met eigenheid en persoonlijkheid. 

Omringd door een tuin die volledig is omheind, geniet U hier steeds van optimale privacy.

De woning zelf is traditioneel ingericht met op het gelijkvloers de inkomhal, een apart toilet, een bergruimte en een woonkamer met daarop aansluitend de keuken. Op de bovenverdieping vinden we de drie slaapkamers terug alsook de badkamer.

De zolder, die voorzien is van twee vensters en die volledig is afgewerkt met OSB, zorgt ervoor dat een optie tot uitbreiding open ligt.

In 2009 heeft de eigenaar ervoor gekozen om een ruime garage te voorzien met een volume van 75m³. Deze garage is volledig onderkelderd en is uitgerust met eigen elektriciteit en verlichting, zodat deze ruimte ook perfect kan gebruikt worden als werkplaats of hobbyruimte. Er is trouwens genoeg plaats onder de bijzonder grote carport om de auto’s te stallen.

Ook aan veiligheid werd gedacht, want het perceel wordt over zijn gehele breedte afgesloten met een elektrische poort, zodat je niet hoeft te vrezen dat iemand ongemerkt jouw ‘personal space’ kan betreden.

Wat nog meer?

- De elektriciteit is conform!
- Recente condensatieketel (2014)!
- Gezinsvriendelijke ligging nabij domein Kelchterhoef!
- Verschillende renovaties uitgevoerd doorheen de jaren!

Zie jij het helemaal zitten om wat renovatietechnieken toe te passen en deze woning volledig tot zijn recht te laten komen? 

Kom dan gerust eens kijken en laat je inspireren!

Ruimtelijke Ordening: (De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag)
prijs : 269 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer