HOEVE TE KOOP IN HET LANDELIJKE HEERS
HEERS
UNIEKE, GERENOVEERDE VIERKANTSHOEVE MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN TE HEERS
Hoeve-henisdael .be
Op de Vechmaallaan in het landelijke Heers treffen we ter hoogte van nummer 64 en 64A ( twee adressen) deze charmante, unieke en erg energiezuinige vierkantshoeve aan. We bevinden ons hier op een uiterst vredige locatie waar het aangenaam vertoeven is voor jong en oud. We begeven ons in het mooie Haspengouw waardoor rustzoekers en natuurliefhebbers in deze omgeving absoluut niets tekortkomen.

Deze oerdegelijke vierkantshoeve werd gebouwd tussen 1900 en 1918 maar onderging doorheen de afgelopen jaren enkele grondige aanpassingen wat je bijvoorbeeld meteen merkt aan de knappe gevel, afgewerkt met prachtige blauwe steen. Het EPC van dit pand bedraagt slechts 49 kWh/m²jaar. Van een energiezuinige woning gesproken!

De vierkantshoeve bevindt zich op een zuidelijk georiënteerd perceel van +/- 20 ar en biedt vijf verschillende vakantiewoningen met kompleten inboedel en er is ook plaat tot uitbreiding Vb: 3 extra's vakantiewonings of zwembad sauna ook andere creaties zijn perfect denkbaar.

Gezien de grootte van het pand en het hoge aantal verschillende beschikbare kamers is het zeker interessant eens een kijkje te nemen ook is er een website voorzien Hoeve-Henisdael .be. Op die manier krijgt u alvast een duidelijk eerste beeld van de indeling van dit verrassende pand.

De eerste woning heeft een oppervlakte van om en bij 123 vierkante meter en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een leefkeuken, een badkamer, een apart toilet, een berging en een slaapkamer. De eerste verdieping beschikt eveneens over een berging en een royale slaapkamer.
De tweede woning heeft een oppervlakte van om en bij 80 vierkante meter en zou op het gelijkvloers bestaan uit een badkamer en een leefruimte met open keuken. Op het eerste niveau kunnen twee slaapkamers voorzien worden.
De derde woning/studio heeft een oppervlakte van om en bij 32 vierkante meter en beschikt over een keuken, een badkamer en een leef/slaapkamer.
De vierde woning heeft een oppervlakte van om en bij 81 vierkante meter en beschikt over een leefruimte met open keuken, een badkamer, een slaapkamer en een aanpalende berging/dressing.
De vijfde en laatste woning heeft een oppervlakte van om en bij 80 vierkante meter en bevindt zich volledig op de eerste verdieping. Hier kunnen we twee slaapkamers, een berging, een leefruimte met open keuken en een badkamer terugvinden.

Tot slot is er nog een ruime garage van 72 vierkante meter en een (vergader)zaal van om en bij 32 vierkante meter beschikbaar.
en kunnen verbonden worden
Leuk om te weten is dat deze vierkantshoeve over maar liefst 44 zonnepanelen beschikt mét groenestroomcertificaten. Goed voor een jaarlijkse opbrengst van 14.000 euro.
ook is er ruimte voor stalling van mobilhomes en caravans wat ook geld in het laatje brengt en er is kampeer mogelijkheid +/- 6 plaatsen. Deze pand is zeker een goede investering gezien de opkomende toeristen en aanvraag van verblijfplaatsen
Hier zijn ook heel veel verzorgde wandelpaden en fietsmogelijkheden

Ben jij nieuwsgiering geworden na het zien van dit zoekertje? Maak snel een afspraak op +32 485/911 680 7/24u om eens ter plaatse te gaan.
prijs : 699 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer