HOEVEWONING MET AANPALENDE GROND, WEILAND EN BOOMGAARD VAN 1HA 63A 76CA
VELM
Deze hoevewoning met stallen en open schuur is gelegen te Velm bij Sint-Truiden op 1ha 63a 76ca, voorzien van een zuidoost gerichte tuin met achterliggende boomgaard en weiland. Het pand ligt landelijk en rustig doch op slechts 10 minuten van de E40 richting Brussel en Luik met een zeer goede verbinding richting Sint-Truiden en Landen.

Deze woonst biedt tal van mogelijkheden. Tevens kan men eventuele renovatiewerken nog steeds blijven wonen in de huidige woning. Deze is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. De keuken is deels uitgerust, een badkamer met bad, toilet en lavabomeubel is aanwezig, alsook verwarming op mazout- en kolenkachel. De woning is uitgerust met PVC ramen (2016) voorzien van hoogrendementsbeglazing. Bovendien is er ook een veranda die uitkijkt op de achterliggende percelen. De stallingen (98m2), de zolder (39m2) alsook de schuur (162m2) zijn voorzien van verlichting en bieden tal van mogelijkheden.

Huidige indeling op het gelijkvloers: inkomhal, traphal, woonkamer, keuken met eethoek, badkamer, toilet, veranda, sas, stallen
Huidige indeling op het eerste verdiep: 3 ruime slaapkamers, dressing en nachthal.
Huidige extra benutbare ruimten: zolderverdieping, 3 grote stallen en een open schuur.

Meer info of wenst u een bezoek? Aarzel niet en bel ons snel op 011 70 70 19.

Nathalie 0468 26 62 39
Lisa 0495 69 09 35
prijs : OTK
  stuur een berichtje
  toon nummer