MODERN EN ENERGIEZUINIG WONING IN ZONHOVEN
ZONHOVEN
Beschrijving
In het mooie Zonhoven, ter hoogte van de Oppelsenweg 96, vinden we de prille aanzet van dit prachtige nieuwbouwproject terug. Hier worden twee halfopen woningen gebouwd in een verfijnd moderne architectuur. Strakke lijnen, duurzame materialen en een open indeling waar ruimtes in mekaar overlopen. Kortom, de plek waar eenvoud indrukwekkend wordt!

Zonhoven staat bekend als een gezellige en groene gemeente waar men heerlijk kan vertoeven in de vele natuurgebieden zoals de Teut, de Holsteen, of de Wijers, ook wel het land van 1001 vijvers genoemd. De centrale ligging tussen Genk, Houthalen en Hasselt zorgt dan weer voor een vlotte verbinding van het woon- en werkverkeer.

De woningen zelf hebben een bewoonbare oppervlakte van 141m² en zijn zeer praktisch ingedeeld. Ze zullen in een casco+ toestand worden afgeleverd, zodat men de woning vanbinnen zelf kan afwerken volgens eigen smaak en budget.

Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal, een apart toilet, een berging en de woonkamer waar eetkamer en keuken in mekaar overlopen. De strakke, grote raampartijen zorgen voor een lichtrijke woonruimte en geven uit op een heerlijke zuidgerichte tuin, waar men een adembenemend uitzicht heeft op het natuurgebied “De Ballewijer”.

Vervolgens vinden we op het verdiep de badkamer, een tweede toilet en de drie slaapkamers terug waarvan eentje wordt voorzien van een dressing.

Tot slot zal men ook de wagen steeds droog kunnen stallen onder de carport, die vooraan de woning zal geïntegreerd worden.

Vraag gerust de prijslijst, het lastenboek en de plannen even op bij ons kantoor!

(De vermelde prijs is exclusief kosten)

Adres:
Oppelsenweg 96A
3520 Zonhoven

Ruimtelijke ordening: Vastgoedinfo in aanvraag
prijs : 306 500 €
  stuur een berichtje
  toon nummer