MOOIE GERENOVEERDE WONING MET STADSTUIN IN SINT-TRUIDEN
SINT-TRUIDEN
Wordt ons huis jouw nieuwe thuis?

Wij verkopen onze volledig gerenoveerde stadswoning met zonnige tuin in Sint-Truiden.

Onze instapklare woning is gelegen in de Festraetsstraat 41, 3800 Sint-Truiden. Dit betreft een doodlopende straat vlakbij het bruisende centrum. Zeer rustig gelegen, maar toch op wandelafstand van scholen, winkels, créches en de grote markt. Openbaar vervoer mogelijk, station Sint-Truiden op 2 km. E40 Tienen 20 km, E313 Hasselt 17 km, Luik 37 km.

Via de voordeur betreed je de hal, van waaruit je toegang vindt tot het toilet, de leefruimte en de trap naar boven. De leefruimte is onderverdeeld in een woonkamer en een eetkamer. Aan de eetkamer bevindt zich de keuken. Via de keuken is de tuin bereikbaar.
Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer, ruime badkamer en wasplaats. Op de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, bevinden zich nog twee slaapkamers. De volledige gang is onderkelderd.

De woning is volledig gerenoveerd in 2018. Elektriciteit is conform en gekeurd. Oude EPC-attest aanwezig, nieuwe (na verbouwingen) in aanvraag.

Ben je op zoek of ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe woning en ben je benieuwd naar meer, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
prijs : 310 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer