TE KOOP: PRIMA ONDERHOUDEN, RUIME INSTAPKLARE WONING!
NEEROETEREN
De woning is heel mooi en rustig gelegen in een groene omgeving vlakbij het fietsroutenetwerk, maar toch slechts ongeveer 1 km van de dorpskern. De woning is gelegen op een perceel van 12 are 10 care en is van bouwjaar 1996. De woning is prima onderhouden, prachtig geschilderd en voorzien van hoogwaardige gordijnen.
De benedenverdieping bestaat uit:
- een inkomhal met mooie inbouwkasten en natuurstenen vloer. Daar bevindt zich ook de natuurstenen trap naar boven.
- een volledig uitgeruste keuken met AEG-apparaten
- een zeer ruime living (ongeveer 55 m²)
- een badkamer met bad/douche/meubel met dubbele lavabo
- een ruime berging met inbouwkasten/lavabo/aansluiting voor wasmachine en droogkast
- een slaapkamer/bureau
- WC
- een dubbele inpandige garage met automatische poorten.
De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een dressing met inbouwkasten, een WC en 2 zolders waarvan 1 zolder naar wens kan afgewerkt worden tot nog een volwaardige kamer.
Op het 2 de verdiep is nog een ruime zolder aanwezig die toegankelijk is via een zolderluik met uitklapbare zoldertrap.
De woning is volledig onderkelderd. De kelder is van buiten af toegankelijk wat gemakkelijk is voor het opbergen van tuinmateriaal en fietsen.
De woning wordt verwarmd met stookolie. De PVC ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Ook zijn er vliegenramen aanwezig. Een bijkomend pluspunt is dat de woning ook bij zeer hoge temperaturen koel blijft.
De ruime tuin is aangeplant en voorzien van een beregeningsinstallatie en tuinverlichting. Er is een overdekt terras met vloer in arduin. De inrit en het pad naar achter zijn geklinkerd, evenals nog 2 extra terrassen in de tuin.
prijs : 485 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer