BEN NIEUWBOUW - HEEL RUIME WONING - 5 SLAAPKAMERS - 2 BADKAMERS - GARAGE
SINT-LIEVENS-HOUTEM
Ruime halfopen nieuwbouw (vermoed. af juni, juli 2022) gebouwd volgens strenge hedendaagse normen, met alle comfort en veel lichtinval. De woning is uitgerust met zonnepanelen, hoog rendementsglas, regenwaterput, isolatie etc. Dit alles zorgt voor een heel gunstig Epeil gezien hoge energieprijzen zeer welkom.

De woning is door de vele beschikbare ruimte zeer geschikt voor grote gezinnen, mensen met een vrij beroep, ideaal om samen te wonen met familie/vrienden in co-housing of ideaal voor gezinnen met mensen met een beperking.

De benedenverdp heeft ruime inkomhal, gastentoilet, ruime slaapkamer (kan dienst doen als slaapkamer of een zelfstandige activiteit) aansluitend een badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo (rolstoeltoegankelijk).

Van hal kan je naar eetplaats en living met open keuken, voorzien van frigo, dampkap, oven,....), ruime aparte zij-ingang langs de oprit (via een ruime berging). In de berging zijn ingemaakte kasten, een grote pombak, de aansluitmog. vr wasmach, droogkst en diepvriezer. Aan de achterzijde van de living ligt een terras en een klein tuintje.

Er is een aparte garage met een automatische sectiepoort Met een extra bergplaats met een aparte toegangsdeur en grote ramen. (voor fietsen, tuinbenodigdheden, kleine werkplaats...)
Het 1ste vrdp telt 3 slpkmrs, ruime badkamer, dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad,
toilet in gang. Mogelijkheid tot plaatsen droogkast en wasmachine.

2de verdp omvat een ruime studio, met slaapkamer, en kleine keuken.
huurprijs per maand : 1550 €
  stuur een berichtje