INSTAPKLAAR HUIS MET STADSTUIN IN GENT TE KOOP
GENT
Instapklare woning met stadstuin in Gent te koop

Na 8 leuke jaren in deze woning met stadstuin zijn we op zoek naar (een) nieuwe eigenaar(s) voor ons instapklaar huis gelegen in de dynamische wijk Meulestede.

Op een boogscheut van Gent, in de onmiddellijke nabijheid van enkele belangrijke invalswegen, lokale handelaars en in een opkomende wijk. Openbaar vervoer is aanwezig op wandelafstand, net als het nieuwe Kapitein Zeppospark, de vernieuwde kaaien aan de Voorhaven en het hippe Dok Noord.

In 2012 werd de woning volledig gerenoveerd. Deze lichtrijke arbeiderswoning bestaat uit 3 verdiepingen met een open keuken en leefruimte op de gelijkvloerse verdieping. De ruime lichtinval voor- en achteraan de woning is een grote troef. Er is ook de mogelijkheid tot aanbouw van bijvoorbeeld een veranda. Het toilet, de badkamer en een eerste slaapkamer (op vandaag ingericht als ruime bureauruimte) bevinden zich op de eerste verdieping. Een tweede slaapkamer vindt u op de tweede verdieping. Grote meerwaarde van de woning zijn het terras en de stadstuin, waar u overvloedig kan genieten van de zon. Onder het terras is er ook een regenwaterput aanwezig.

De richtprijs van de woning bedraagt 269.000 euro (exclusief notariskosten en eventuele registratiekosten). De verkoop kan onder toepassing van het nieuwe systeem van registratierechten (3% ipv 6%). Voor meer informatie of voor een afspraak voor bezoek aan de woning op de bezoekdag (27 november), gelieve te mailen naar landbouwersstraat9@gmail.com.
prijs : 269 000 €
  stuur een berichtje