TE KOOP VILLA GERAARDSBERGEN
GERAARDSBERGEN
Te koop Villa / fermette op 7,50are te Goeferdinge (Geraardsbergen).

Deze alleenstaande woning is uitstekend gelegen; in een rustige omgeving, met vlotte bereikbaarheid en op een boogscheut van winkels, scholen...

Met mooi aangelegde en verzorgde tuin, die op elk moment van de dag de zon geniet, oprit en terrassen.

Ruime inkomhal +/- 14 m² met aparte gastentoilet, voorzien van nieuwe trap naar boven verdieping. Grote ruime leefruimte +/- 49 m² met vloerverwarming (ook aparte radiators voorzien).

Kwaliteit Pelletkachel die het ganse huis verwarmt (verbruik max 2 paletten op jaarbasis), blaast warme lucht via de vernieuwde plafonds. Aansluitend de recent vernieuwde keuken met granieten werkblad elektrische kookplaat.

Woning met veel lichtinval. Er is beneden 1 grote slaapkamer +/- 18,27m² in eiken parket met dressing +/- 6,24m². Alsook 1 kinderkamer +/- 7,20m² (momenteel strijkkamer opbergruimte). Vernieuwde badkamer met lavabomeubel tablet in graniet, grote inloopdouche voor 2 pers, een massage bad met ingebouwd licht en radio voor 2 personen een extra toilet aanwezig (recent een nieuwe verwarmingsboiler geplaatst.)

In de woning zijn er 2 garages +/- 30m² met elektrische sectionale poort op afstandsbediening, er is ook een buiten deur, een bijkeuken en 1 grote kelderverdieping +/- 26m² en de rest van het huis is volledig kruipkelder.

Er zijn 2 terrassen.

1 terras in Bankirai +/- 21m² met graniet afgewerkte BBQ met grote granieten eettafel en zitbank. Aanpalend een grote chalet dient als aparte werkplaats aansluitend met grote garage automatisch opengaande garagepoort mooie vernieuwde oprit in klinkers.

Het 2de terras is vloer (terracotta kleur) afgewerkt met blauwe hardsteen en op maat gemaakt pergola +/- 18m². (aansluitend aan de keuken en leefruimte) De tuin is volledig omheind geen inkijk met zijpoortje langs de rechterzijde.

Langs de linkerzijde zijn er ook nog 2 chalets (om tuingerief, fietsen, enz… in op te bergen) met aparte poort, ingang wagen. Bovenverdieping 1 grote loft met badkamer (lavabo en nieuwe douche) 1 grote hobbykamer (of extra kamer) 1 grote zolder ruimte (of extra kamer). De houten vloer op de bovenverdieping is volledig vernieuwd. Alarminstallatie aanwezig. 8 parkeerplaatsen buiten. Overal dubbele beglazing Gelegen in een kalme buurt en op wandelafstand van het centrum. Dit huis is instap klaar en zeker een bezoekje waard.

Bezichtigen op afspraak: Tel 0470/85.38.38. na 17u laat een bericht achter ik bel zo spoedig mogelijk terug. Adres: Gemeentestraat N°8, Goeferdinge

Vraagprijs voor deze woning / Bespreekbaar: 382.000 euro / email: Pechken@hotmail.com
prijs : 382 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer