HUIS TE KOOP HONGARIJE
Te Koop vrijstaande woning in het plaatsje Rakamaz
Deze prachtige woning word aangeboden in een rustige geliefde straat. U bent zo in Tokaj en in Nyíregyháza. In de stad zijn diverse winkels, dokters en scholen te vinden. Over de woning. Deze woning is van steen bebouwd uit de jaren 1968 en werd vernoemd als Tista Haz. Deze woning bevindt zich op een perceel van 1250 m2.
Over de Woning bij binnenkomst vindt u een grote hal met veel ramen en is verwarmd. Vervolgens komt u in een ruime hal. Vanuit de hal bevinden er twee grote slaapkamers met veel lichtinval. Vanuit de hal heeft u een badkamer met toilet en wasbak en bad. De badkamer is wel wat aan vernieuwing toe. Vanuit de hal is de ingang naar de woonkamer met uitzicht over de tuin. Daarnaast vind u een ruime keuken met een ingebouwde space ruimte. De keuken heeft ook zicht op de tuin en is ook vanuit de keuken naar de tuin te betreden. Tevens zit er onder de woning een grote kelder.
Naast de keuken bevindt er een verwarmde garage. In de garage zit de gasketel en een aparte houtkachel die nog nooit gebruikt is. Naast de garage vindt een aparte schuur met centrale verwarming en een trap naar zolder. Deze zolder kunnen veelal ruimtes gecreëerd worden voor een nog grotere woning. Verder in de tuin zijn verschillende bijgebouwen.
De woning is geheel opgeknapt. De ramen dienen vernieuwd te worden.
Voor meer informatie kunt u emailen: lakik-wonen@hotmail.com of bellen naar:00366205605112
Vraagprijs 110.000 euro
  stuur een berichtje
  toon nummer