RUSTIEKE WOON-VAKANTIEBOERDERIJ EXTREMADURA, B&B-CAMPING-PAARDEN, CAMPER
ALCUESCAR
TE KOOP - UNIEKE KANS : Een traditionele rustieke boerderij met een prachtig uitzicht. Het landgoed bevat ruim 5 hectare grond. Zeer centraal gelegen in het hart van de Extremadura, één van de prachtigste gebieden die Europa te bieden heeft. Een unieke kans om een casa rural, camping of camperplaats te runnen. Ook mogelijkheden voor om een manege of kleinschalige bedrijf. Is uiteraard ook ideaal voor eigen bewoning met mogelijkheid voor ontvangst visite. Ideaal voor paarden.

Het hoofdgebouw bestaat uit 3-(4) slaapkamers, een rustieke keuken en een grote woonkamer volledig ingericht. Met prive tuin/terras. Klaar voor verhuur of prive bewoning. Aansluitend een extra living momenteel in gebruik als receptie.

Er zijn twee afzonderlijke casitas, een 2 persoons en een 4 persoons, beide met prive terras, klaar voor verhuur, volledig ingericht met ruime accommodatie voor vakantieverblijven.

Aan de achterzijde van het pand is er een groot terras met zwembad met filtersysteem. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de vallei.
Diverse (Pelgrim)wandelroutes lopen direct langs de boerderij. Bos op enkele meters afstand.

Er is een prachtig aangelegde centrale midden tuin. Er zijn veel jonge bomen aangeplant op de finca en 20 stuks vijgenbomen. Diverse irrigatiesystemen.

Er is een stallencomplex met 9 paardenboxen en een zadelkamer. In het stallencomplex is momenteel een gemeenschappijlke ruimte gerealiseerd en een werkplaats.
Ook zijn er drie kleindieren stallen en een kippenverblijf.
Aan het stallencomplex zijn nog 2 ruimtes gekoppeld met legio mogelijkheden bv voor extra accommodatie, sauna, werkplaats.

Er is een permissie aanwezig om oa paarden, ezels, schapen, geiten en kippen te houden de zg Cartilla de Ganado.

Er zijn 6 camperplaatsen gerealiseerd met afzonderlijke elektriciteit voorziening met afzonderlijke kWh meters. Er is plunch pool aanwezig en douche en toilet faciliteiten, alsmede een afwasplaats en gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

De finca profiteert van onbeperkt bronwater voor drinkwater en water voor irrigatie, zelfs in de droge zomermaanden. Er is een vol automatisch waterleiding systeem over de hele finca.
De finca is op het elektriciteitsnetwerk aangesloten, telefoonlijn/internet aanwezig.

Cedula urbanistica is door de gemeente afgegeven en daardoor is het mogelijk om bv een toeristische activiteit te beginnen, een windmolen te plaatsen.

De koop bevat oa het volgende: woningen en stallen zijn volledig ingericht met ruime voorraad extra meubilair, serviesgoed, bedlinnen, handdoeken, spare-parts, etc.
Voor onderhoud van de boerderij en het land: Trekker met eg, frees, bak, wagen, grasmaaier. Bedrijfswagen. Bouwmaterialen. Openhaardhout.
Overname 6 domeinnamen.
Het geheel wordt gebruiksklaar opgeleverd.

Dit unieke object heeft het potentieel om inkomsten te genereren in een populair toeristisch gebied, dmv accommodatie, manege. klein bedrijf of alle drie!

Breng jij ons in contact met de toekomstige koper? Dan krijg je van ons een weekje vakantie voor 2 personen

MEER FOTO'S OP AANVRAAG
prijs : 395 000 €
  stuur een berichtje