ENERGIEZUINIGE WONING TE KOOP
EZEMAAL
Deze moderne energiezuinige woning in gesloten verband is gelegen op een perceel van 02 are 04 ca in een rustige en landelijke omgeving waar men vele mogelijkheden heeft om te wandelen en fietsen. De woning is voorzien van 15 zonnepanelen van elk 310 kWh, een regenwaterput van 5000 liter (toiletten en 2 buitenkranen), vloerverwarming gelijkvloers en op de eerste verdieping, een ventilatiesysteem type D, hoogrendementsbeglazing … Hierdoor scoort de woning een zeer goed E-peil van 41. Deze score is vastgelegd voor de plaatsing van de zonnepanelen.

Gelijkvloers: carport aan de voorzijde van de woning, inkomhal met gastentoilet, ruimte living met keuken, aansluitend een berging/technische ruimte en een fijne zonnige tuin met terras.
Eerste verdieping: ruime nachthal met mogelijkheid tot het plaatsen van een inbouwkast, 3 slaapkamers, apart toilet, ruime badkamer voorzien van een dubbele lavabo, douche en bad. Mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap naar de zolder.
Tweede verdieping: ruime zolder bereikbaar via een luik, eventueel in te richten als één of meerdere slaapkamers mits het plaatsen van een vaste trap naar zolder.

Het station van Ezemaal is bereikbaar op wandelafstand (+-1km). Bushalte (lijn Tienen-Landen) aan het einde van de straat, oprit E40 (Hélécine) op ongeveer 6 min. Broodautomaat in de nabije omgeving. Tienen en Landen centrum zijn vlot en snel bereikbaar. Geen immo. Afspraak maken: bel 0495171951 of e-mail naar dellie007@hotmail.com
prijs : 339 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer