INSTAPKLARE WONING TE KOOP IN ZICHEM
ZICHEM
Instapklare woning in Zichem. Zeer rustig gelegen in een doodlopende straat. Alle faciliteiten bevinden zich op wandel- en fietsafstand. (School, treinstation, horeca, bakker, beenhouwer,…) Nabijgelegen de prachtige abdij van Averbode met talrijke wandel-en fietsroutes doorheen het merodebos. Tevens is er een snelle verbinding naar de autostrade richting Hasselt/Leuven,Brussel.

De woning is energiezuinig door de zonnepanelen met terugdraaiende teller, regenwaterput met filters (twee wc’s, buitenkraan en wasmachine) en een nieuwe hoogrendementsketel.

De woning werd afgewerkt met zeer duurzame materialen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met dressing, aansluitend aan een bureauruimte. De eerste verdieping is onderverdeeld in drie ruime slaapkamers met nachthal. Deze zijn allemaal bekleed met parket. Daarnaast is er de ruime badkamer met inloopdouche en ligbad. Op de benedenverdieping komt u binnen in de inkomhal met veel licht inval. Waar aansluitend de prachtige leefruimte ligt met zicht op de mooi afgewerkte tuin, die zuidwest georiënteerd is en beschikt over een zeer groot tuinhuis. De keuken is volledig uitgerust met de nodige bergruimte en kwalitatieve toestellen. Vanuit deze ruimtes heeft u rechtstreeks toegang tot het riante terras en de mooie tuin. Naast de keuken bevindt zich de berging met extra doucheruimte en aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Dan komen we in de ruime garage met automatische poort.

Voor verdere vragen mag u ons altijd contacteren op het nummer: 0473/ 45 51 18 of via mail: vercammen_clemens@hotmail.com

Bezoek enkel mogelijk na afspraak.
prijs : 495 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer