KLEINE, CHARMANTE EENGEZINSWONING TE HUUR
VILVOORDE
Wil jij niet wonen in een nieuwbouw met heel wat gemeenschappelijke delen en vasten kosten?
Dan is deze charmante woning echt iets voor jou! De woning is gebouwd in 1927, met duurzame en degelijke materialen. De voorgevel is opgenomen in de ‘lijst van waardevol bouwkundig erfgoed’. Het interieur straalt ‘warmte en gezelligheid van weleer’ uit. ‘You love it or you hate it’.

De directe buren – en ook verder in de straat – zijn rustige mensen. Jouw privacy wordt voldoende gegarandeerd door de beperkte inkijk. Je hebt er geen directe overburen, want de middelbare school aan de overkant van de straat staat voldoende op afstand en zorgt nooit voor overlast. De straat heeft een ruimtelijk zeer open karakter.

Het verzorgde huisje is instapklaar. Het is gelegen in het centrum van Vilvoorde, vlak bij de Grote Markt. Alle winkels en diensten bevinden zich op wandelafstand. Op de hoek stoppen de bussen van de lijn. Parkeren in de buurt is betaalbaar met een buurtbewonerskaart.

De raampartijen zorgen voor veel lichtinval. In de voormiddag schijnt de zon binnen via de straatkant. Het tuintje achteraan is zuid-zuidwest gericht. Met andere woorden: je kan bijna de hele dag door genieten van de zonnestralen.

De woning wordt verwarmd met een nieuwe, zuinige wandcondensatieketel op gas. Alle hedendaags comfort is aanwezig. De woning is onderhoudsvriendelijk , goed geïsoleerd en je hebt er lage stookkosten. Huisdieren worden niet toegelaten.

Wil jij dit huisje bewonen en het koesteren zoals het is, dan heb jij een huisbaas die steeds hulpvaardig paraat staat.
huurprijs per maand : 790 €
  stuur een berichtje
  toon nummer