SCHITTERENDE WONING IN DE ARDENNEN
DURBUY
Dit uitzonderlijke karakteristieke pand gelegen in Wéris, in een van de mooiste dorpjes van Wallonië biedt u de mogelijkheid uw droom waar te maken. Deze mooie volledig gerenoveerde oude dorpsschool, is nu een gezellige bed and Breakfast. Bij een volledige bezetting van de B&B kunnen er maar liefst 13 personen verblijven.
Er zijn 5 luxe gastenkamers allen met eigen badkamer, een grote gemeenschappelijke ruimte van 50m2 waarin de ontbijtruimte met zithoek is gesitueerd. Voor een impressie van de B&B kunt u de website bezoeken www.la-vieille-ecole.be .
Er is een ruime professionele keuken en zijn diverse kamers die op dit moment uitsluitend privé worden gebruikt, zoals een woonkamer, een kantoorruimte, slaapkamers en een aanzienlijke kelder.
Bij deze woning hoort tevens een grote garage, ideaal voor opslag!
De buitenruimte is prachtig met verschillende terrassen allemaal uit het zicht en in het hart van onze mooie Ardennen.
Daarnaast is er nog een mogelijkheid om een tweede huisje (+-80m2) te renoveren naar wens.
De woning heeft 3 parkeerplaatsen op eigen terrein en naast de woning is er een ruime openbare parking voorzien.

Kortom bent u op zoek naar een geschikt pand met een perfecte ligging dicht bij Durbuy voor het waarmaken van uw dromen, woonhuis, co-housing, spiritueel retraite centrum, B&B, familiehuis, tweede verblijf neem contact met ons en maak een afspraak voor een bezichtig.

Deze woning biedt heel wat potentieel voor de nieuwe eigenaar en wordt verkocht met het meubilair van de B&B.
prijs : 729 000 €
  stuur een berichtje