KARAKTERVOLLE ART-DECO VILLA TE ANZEGEM
ANZEGEM
In Anzegem op een topligging bevindt zich deze karaktervolle witte villa met uitzonderlijke art-deco inrichting en adembenemend verzicht aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Mis deze unieke kans niet!

In de tuin geniet u van een overweldigende rust en groene natuur. Tal van haagjes, oudere bomen, deels nieuw aangeplante bomen, paadjes, terrassen en het grote zwembad (11 m x 8 m) zorgen voor een totaalbeleving.

Het interieur biedt een unieke stijl met uiterst kwalitatieve en duurzame materialen ontworpen en vervaardigd door Kunstsmedehuis De Coene uit Kortrijk.

De villa bestaat uit een ruime inkomhal met apart toilet en doorlopend de leefruimte met eet- en zithoek gescheiden door een schoorsteenschacht met ingebouwde pelletskachel en mogelijkheid tot het plaatsen van een extra houtkachel. Aansluitend aan de leefruimte is er een ingerichte keuken en toegang tot de kelder.

Vanuit de inkomhal kan je naar de bovenverdieping die 2 slaapkamers, een bad- en aparte douchekamer bevat. Met een uitschuiftrap wordt de zolder bereikt.

Verder is er buiten deze villa nog een gezellige tuinkamer en een berging voor de technieken van het zwembad. Vooraan is een dubbele garage voorzien.

De ligging met het unieke uitzicht en de volledige inrichting van Kunstsmedehuis De Coene in art-deco stijl maken van deze woning een parel voor wie deze stijl waardeert. Het terrein met zeer ruime oppervlakte op een topligging is op vandaag nog moeilijk te vinden. De eigendom is ook volledig ommuurd wat een extra authentiek karakter betekent. Rust in alle privacy en genieten van het grote zwembad met bijhorende zeer ruime terrassen en gezellige hoekjes. Perfecte zonsoriëntatie.
prijs : 725 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer