LANDELIJK GELEGEN, GEDEELTELIJK GERENOVEERDE STARTERSWONING
RUDDERVOORDE
Deze 1-gezinswoning, gelegen in het gehucht Baliebrugge te Ruddervoorde (deelgemeente Oostkamp) is een halfopen bebouwing, en onmiddellijk beschikbaar.

E403 (Brugge-Kortrijk) is zeer vlot bereikbaar, op slechts 5min van oprit Ruddervoorde en Torhout. Bushalte <2km en treinstation Torhout 6km.
Zowel landelijk als dichtbij bosrijk gebied: Plaisierbos (2km), Groenhove, Doeveren en <2km van het dorpscentrum met bakker, slagerij en apotheek.

De tuin is volledig omheind en zuidoost gericht. Er is een tuinberging aanwezig aan de zijgevel voor het opbergen van tuingerief, grasmaaier, bbq, fiets, ...

Op het gelijkvloers bevindt zich een woonkamer met pellet kachel en spotverlichting.
Er is een volledig gerenoveerde open keuken met ingebouwde vaatwasser, combi-oven, elektrische kookplaat met dampkap, frigo en diepvries.
Er is een gastentoilet voorzien beneden.

De bovenverdieping heeft een volledig gerenoveerd badkamer met toilet, badkamermeubel met wastafel, inloopdouche en de mogelijkheid tot het plaatsen van een bad, wasmachine en droogkast. Er is verder 1 slaapkamer en daarnaast een berging/dressing.

Het pand is voorzien van alle nutsvoorzieningen: aansluiting water, vernieuwde elektriciteit, telefoon- internet- en distributie aansluiting.
Beneden is er dubbele beglazing.
Het perceel is niet gelegen in overstromingsgebied.

U kan ons bereiken op het nummer 0474/813.451 voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging. Spreek gerust een boodschap in of stuur een smsje wanneer wij niet direct bereikbaar zijn
prijs : 159 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer