STUDENTENKAMER TE BRUGGE
AFFLIGEM
STUDENTENKAMER TE HUUR BRUGGE - KOTVILLE
(Joseph Wautersstraat 61, 500 m van VIVES)
TE HUUR KAMER 138 (voorkant gebouw, eerste verdieping)

De kamer is ong. 16M2 groot en is bemeubeld met bed (zonder matras), bureaumeubel (zonder bureaustoel), wandrek, kledingkast, eigen frigo en heeft eigen badkamer met WC, douche en lavabo.
Er is een gemeenschappelijke keuken met voor elke student een eigen locker (voor eigen kookgerei en etenswaren). Er zijn behalve de keukentoestellen ook tafels, stoelen, zitzakken voor gezellig samenzijn en ook een beamer voor projectie op witte muur. Er zijn picknickbanken op het gelijkvloers buiten (voorkant gebouw) en op het dakterras.
Ondergronds is een grote ruime fietsenstalling met eigen fietshaak; er is ook ruime parking voor het gebouw.
Elke kamer heeft performante WIFI.
Het gebouw is nieuw sinds 2015 en zeer energiezuinig. Er is een lift en een ruime traphal.
Het gebouw heeft een conciërge die dagdagelijks beschikbaar is voor vragen of assistentie en het gebouw is uitgerust met bewakingscamera’s voor uw veiligheid.
Kamer te huur op 12 maandbasis (1 september – 31 augustus) aan 385 EUR per maand + 30 EUR voorschot kosten voor elektriciteit, water en gas (aan het einde van het academiejaar afrekening op basis van de drie individuele tellers).

Voor info: Uitsluitend via 0478/401602. Geef per sms uw naam en gegevens door en u wordt gecontacteerd voor een bezoek aan de kamer.
huurprijs per maand : 385 €
  stuur een berichtje
  toon nummer