TE HUUR LUXE STUDENTENSTUDIO IN LEUVEN, VLAKBIJ STATION EN RING. MET BLAUW
LEUVEN
Moderne studentenstudio van 24 m² met eigen terras voor het academiejaar 2022-2023, gelegen in de studentenresidentie Woods, Martelarenlaan 200.

Het enige gebouw in het grote Leuvense stadspark Belle-Vue. De residentie is gelegen op wandelafstand van het station van Leuven en vlakbij de ring, dus ook kortbij alle campussen en het centrum van Leuven.

De studio heeft het blauw kotlabel van de KUL Huisvestingsdienst.
De studio is volledig gemeubeld en gezellig ingericht met kwaliteitsvolle materialen. In een aparte afgesloten ruimte is er een mooi afgewerkte privé badkamer met inloopdouche, lavabo, spiegelkast en eigen toilet.

Er is een uitklapbaar tweepersoonsbed (140cm x 200cm) en ingemaakte kleerkasten.
Een wandmeubel over gans de lengte van de kamer bevat het bureau, boekenplanken, ingebouwde onderkasten, extra bergruimte, een bureaustoel, internet en TV-aansluiting en meerdere stopcontacten.

Ook is er een eigen frigo met vriesvak voorzien.
Aan de uiteinden van de gang zijn er per verdieping twee volledig geïnstalleerde keukens, die gedeeld wordt met enkele andere medestudenten van de gang.

De keukens zijn voorzien van een lange tafel en stoelen, oven, microgolf, vitro-keramische kookplaat en wastafels.

Bovendien is er een persoonlijke opberg- / voorraadkast, privé af te sluiten. Iedere keuken heeft bovendien een fenomenaal uitzicht en ook een eigen terras.

Op de gelijkvloers is er een gezellige en sfeervolle gemeenschappelijke ontspanningsruimte met salon, zithoek, televisie en een kickertafel.

Ondergronds is er een afsluitbare fietsenstalling met ieder zijn genummerde plaats, afvallokaal en een wasplaats met wasmachine en droogkast.

Wenst u een ondergrondse staanplaats, dat kan, deze kan apart gehuurd worden. Het omliggende gemeenschappelijke park biedt ruimte voor ontspanning en sport.

Beschikbaar vanaf 15 september 2022. De residentie Woods is enkel geschikt voor studenten van de hoge school of universiteit. De kamers zijn NIET beschikbaar voor andere doelgroepen. Huurprijs per maand: 615 euro + 90 euro forfaitaire verbruikskost.
Wenst u de kamer te bezichtigen, dat kan uiteraard na afspraak.
huurprijs per maand : 705 €
  stuur een berichtje
  toon nummer