NIEUWBOUW CHALET TE KOOP IN DURBUY
SINT-DENIJS-WESTREM
Bricks & Leisure gelooft sterk in de Ardennen als toeristische pool. Het bestaande aanbod aan vakantiewoningen is echter wat verouderd, en daar willen wij iets aan doen. Daarom pakken we in het mooie Somme-Leuze, vlak bij het bruisende Durbuy, uit met een uniek en vernieuwend concept: Village Les Bois dʼOurthe.

Te midden van een ongerept loofbos bouwen we er moderne designchalets die aan alle hedendaagse kwaliteitseisen voldoen. De strakke architectuur springt meteen in het oog, terwijl de minutieuze afwerking maakt dat zelfs de meest veeleisende vakantieganger er zijn gading vindt. Door de trendy chalets perfect te integreren in een ongerept natuurlijk kader, bieden we onze bezoekers tegelijk comfort en authenticiteit.

Met unieke stijl van architect Frederic Haesevoets brengen we hier verandering in: Moderne chalets gecombineerd met een authentieke omgeving en duurzame materialen.

Les Bois d'Ourthe ligt in het pittoreske dorp Somme-Leuze dat op zijn beurt vlakbij Durbuy ligt. Durbuy en omstreken bruist van de activiteiten. Prachtige wandelpaden, beroemde fietsroutes en typische Ardense sporten typeren de omgeving.

Village Les Bois d'Ourthe ligt midden in een bos. Het domein zelf strekt zich over 27ha uit en bevat vele wandelpaden. Je komt er tot rust en beleeft de natuur zoals ze echt is. Je wordt wakker tussen de vogels en stapt van je terras rechstreeks de natuur binnen.

Vrijblijvend bekijken of dit iets voor u is?
Contacteer mij en ik maak gratis voor u een persoonlijk voorstel op.
0032.485 50 36 27