SPANJE/ALTEA UNIEKE MANSION
ALTEA
Exclusief en uniek herenhuis op een zeer groot perceel van bijna 23.000m2 met 100% privacy. Altea - Costa Blanca

Slaapkamers: 6 I Badkamers 6: I Living: 1.163 M2
ZEEZICHT en BERGZICHTEN - PANORAMISCHE ZICHTEN I PERCEEL: 22.303 M2
ZWEMBAD : JA

Dit herenhuis is gebouwd op een groot perceel, omgeven door pijnbomen bossen en prachtige tuinen in een rustige woonwijk met een goede veiligheidsdienst. Vanuit vele hoeken in het landhuis is het heerlijk vertoeven en geniet van het adembenemende panoramische uitzicht op zee. De villa heeft een grote opstelling en biedt alle ruimte en comfort voor een voortreffelijk leven in Spanje.

U kunt gemakkelijk grote groepen vermaken van vrienden. Het centrale punt van deze villa is een groot, afgesloten winterterras met een patiotuin die is verbonden met vier gasten slaapkamers en badkamers. Naast de slaapkamers is er tevens een eigen kantoor gelegen. Het centrale punt van deze villa is een groot, afgesloten winterterras met een patiotuin die is verbonden met vier gasten slaapkamers en badkamers.

Naast de slaapkamers is er tevens een eigen gelegen kantoor. De ontspannende woonkamer met de keuken heeft toegang tot het eetterras met uitzicht op de prachtige tuin aan de terug. De bovenste verdieping bestaat uit een ouderslaapkamer met kleedkamer aansluitende badkamer. Het mooie en grote terras is de ideale plek om van het leven te genieten en de schoonheid van dit unieke herenhuis.

Als je de trap afloopt kom je in het geheel loungebar met disco, bioscoop en zelfs een grote fitnessruimte kamer. Op deze verdieping bevindt zich tevens een logeerkamer met aansluitende badkamer. Verder is er een appartement met twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een woonkeuken voor de employees.
prijs : 295 0000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer