KARAKTERVOLLE DORPSWONING TEMIDDEN VAN EEN IDYLLISCH GEHUCHT, ANDALUSIë
PERIANA
Zeer gezellige dorpswoning gelegen in een gehucht temidden van de olijfgaarden. Vanaf het dorp is het zo’n 10 minuten rijden tot dit typisch Andalusisch gehucht met een 8 tal woningen in authentieke stijl. Wanneer je de woning binnenkomt via de patio voel je meteen de goede sfeer die het uitstraalt.

De patio is sfeervol ingericht en verschillende bloemen en planten sieren de toegang. Van deze buitenruimte kan je naar een werkstudio, momenteel gebruikt als atelier en naar een gastenslaapkamer met badkamer. Enkele treden brengen je bij de blauw geverfde toegangsdeuren tot de hoofdwoning.

Eénmaal binnen kom je in een open plan leefkeuken met aansluitend een zithoek. De keuken is voorzien van de nodige toestellen, heeft een granieten aanrecht en veel bergruimte. Enkele dakramen zorgen hier voor extra daglicht. De zithoek is uitgerust met een houtkachel verwerkt in de typische Andalusische schouwmantel. Het plafond hier heeft houten decoratieve balken die zijn gemaakt van olijf, johannesbroodboom en eucalyptus die de kamer een kenmerkende rustieke uitstraling geven. Bij de zithoek is er een opslagruimte onder de trap en toegang tot een badkamer met ligbad. De gemetste trap met lokale terracota tegels brengt je naar de bovenverdieping. Hier heb je de hoofdslaapkamer onder een hellend dak met ook hier de houten balken. Aan de rechterkant heb je een tweede kleinere slaapkamer. De grote slaapkamer is uitgerust met airconditioning. Vanaf deze ruimte heb je toegang tot het deels overdekte dakterras.

De eigenaars hebben van dit terras een tweede leefruimte gemaakt met eettafel. Hier heb je weidse zichten en geniet je van een prachtige omgeving. Met deze woning geniet je enerzijds de nabijheid van buren maar dan temidden van de natuur. Het gehucht is gekend als een unieke en zeer rustige omgeving waar de bakker tot aan de deur komt. Dit huis is werkelijk een kleine parel temidden van een idyllisch gehucht en omgeven door olijfgaarden.
prijs : 210 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer