LANDELIJKE WONING MET APARTE STUDIO EN ZEEZICHT, TORROX
TORROX
Landelijke woning met aparte studio, zwembad en zeezicht, gelegen op slechts 2 km van het dorp. Vanaf de toegangspoort van het eigendom wandel je langs volgroeide bomen en planten naar de hoofdwoning. Deze heeft een gevelbreed overdekt terras dat de eigenaars hebben ingericht als hun tweede leefruimte met een zithoek en eettafel. Hier geniet je van de meest prachtige zonsondergang.

Vanaf dit terras hebben we toegang tot de open plan leefruimte. De keuken is ruim, volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige apparatuur. De zithoek is uitgerust met een haardvuur en airconditioning. Via een kleine nachthal wandel je enerzijds naar een dubbele slaapkamer met 2 aparte bedden en de famillie badkamer met inloopdouche. Aan de andere kant is de hoofdslaapkamer met privé badkamer. De kamer heeft een groot schuifraam zodat je van hieruit naar het terras bij de zevel kan gaan.

Aan de achterzijde van de woning en met toegang via de zijgevel is er een aparte studio. Deze studio is voorzien van een inkomhal, slaaphoek, kitchenette en aparte badkamer met douche. Bij deze studio hoort ook een privé terras met zicht op de omliggende heuvels. Bij het overdekte terras aan de voorzijde van de hoofdwoning hoort er ook een zonneterras en het zwembad met ruimte voor ligbedden.

Het zwembad werd voorzien van een polycarbonaat overkapping zodat ook tijdens de minder warme maanden kan gezwommen worden. Vanaf het zwembad heb je een mooi zicht over de omgeving en zie je ook de zee. Verder zijn er op het terrein nog twee bergruimten voorzien. Deze woning werd in het verleden met succes verhuurd en leverde een mooi extra inkomen. Deze woning heeft een ideale ligging, op slechts 15 minuten rijden van zee, is instapklaar en heeft verhuurpotentieel. Ben je op zoek naar een woning in een landelijke omgeving maar met een dorp of de zee in de nabijheid dat is dit eigendom zeker een bezoek waard.
prijs : 349 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer