LANDELIJKE WONING MET ZWEMBAD EN ZEEZICHT, ANDALUSIë
COMPETA
Ruime landelijke woning die door de jaren heen door de huidige eigenaars werd verbouwd. De woning is gebouwd over drie verdiepingen. Een privé oprijlaan brengt je bij een ruime parkeerplaats op het gelijkvloers maar met mogelijkheid om naar een hoger gelegen tuin gedeelte te rijden.

Een trap bij de voorgevel brengt je naar de eerste verdieping. Hier kom je binnen in een annex leefruimte, een overdekt terras volledig met raampartijen ingesloten. Deze ruimte is voorla tijdens de winterperiode zeer aangenaam door veel lichtinval, zuid oriëntatie en het zeezicht.

Vanaf deze ruimte kan je naar de tuin of het terras bij het zwembad. Aansluitend is er de originele leefruimte die je duidelijk herkent door de brede muurdiktes. Deze ruimte werkt nu als centrale toegang tot enerzijds de keuken, een aparte zithoek met haardvuur en een traphal. De zithoek heeft grote raampartijen die naar een terras aan de voorzijde van de woning leiden.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft zijn eigen badkamer en privé terras. Een absolute topper op deze verdieping is het intieme dakterras dat momenteel gezellig is ingericht met mediterraanse planten en een zitbank.

Onder het dak zit er een bergruimte met toegang vanaf dit terras. Rondom de woning bevinden zich verschillende terrassen, wil je zon of schaduw...je zal zeker een plekje vinden. Het zwembad is gelegen op het zuiden en hier geniet je van de laatste avondzon.

Verder kan je hier ook genieten van de tuin, aangelegd met verschillende bomen, planten en bloemen. Deze woning ligt op 4 km van het dorp en is te bereiken via een geasfalteerde weg. Naar de kust is het zo’n 16 km rijden en de luchthaven bereik je in 60 minuten.
prijs : 290 000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer