NIEUWBOUWWONING TE HUUR IN IZEGEM - PASTORIESTIJL
IZEGEM
RUSTIG GELEGEN NIEUWBOUWWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGE

Gelegen langs de Eikenstraat te Izegem, op een boogscheut van het Wallemotebos kan je deze knappe nieuwbouwwoning in pastoriestijl terugvinden die voorzien is van veel ruimte en voldoet aan de laatste nieuwe normen op het vlak van isolatie en ventilatie. Het oprittencomplex van de E403 is vlot bereikbaar.

De woning heeft een moderne kwalitatieve afwerking. Het gelijkvloers omvat een inkomhal met gastentoilet, gezellige ruime living en eetplaats, een open ingerichte en lichtrijke keuken, inpandige garage met gemotoriseerde poort en berging. Het eerste verdiep omvat een nachthal, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel, apart toilet en 3 slaapkamers. Via een vaste trap komt U op het tweede verdiep dat kan gebruikt worden als vierde kamer of hobbykamer(24m²).

Het zuid gericht terras biedt U heel wat ruimte en de aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin is ideaal om extra te genieten tijdens de warme zomerdagen. Zeer gunstig EPB. Voorziening van regenwater. Veel parkeermogelijkheid rechtover de woning.

Rustig gelegen, dichtbij winkels (Frunpark), centrum Izegem (nabijgelegen veilige fietstunnel) en sportcentrum. Vrij en instapklaar vanaf 01/10/2020!
huurprijs per maand : 795 €
  stuur een berichtje