VOLLEDIG INGERICHTE STACARAVAN IN REGIO AMEL
VEERLE
Jonge stacaravan te koop. De caravan is recent volledig nieuw ingericht. Alle toestellen (verwarmingtoestel, koelkast, tv, tv-schotel) zijn zo goed als nieuw en blijven ook in de caravan alsook alle meubels.

Er zijn twee tweepersoonskamers met nieuwe matrassen. In de woonkamer staat een slaapbank waar nog 2 personen kunnen slapen Buiten is er een recent en groot houten terras waar een party tent op staat. Achteraan de caravan is een nieuw tuinhuis op houten dek geplaatst.

De boiler in de caravan is recent vernieuwd. De boiler heeft een automatische ontsteking dus zeer makkelijk en zuiniger in gebruik. Er is een nieuwe kopere gasleiding geplaatst naar de gasaansluiting. De caravan staat op een grote plaats op de camping 'Oos Heem' gelegen in Deidenberg( een mooie rustige plaats tussen Malmedy en Sainkt-Vith). De camping is kleinschalig, kindvriendelijk en diervriendelijk.

Het staangeld voor dit jaar is reeds betaald. De caravan komt vrij vanaf 1 september wegens aankoop van een chalet. Bij interesse kan u contact opnemen met 0496/918805.
prijs : 17000 €
  stuur een berichtje
  toon nummer